Opleiding Spirituele Psychologie

Voor het eerst zal de cursus Spirituele Psychologie in Limburg gegeven worden!

Meditatie, Mindfulness, Energieleer en Bewustzijn

Je gaat leren over de opbouw van ons energiesysteem en hoe je kunt werken met energie. Ook zul je leren hoe je contact maakt met je eigen zelfhelend vermogen en de toepassingen daarvan op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.
Je leert je te verdiepen in jezelf en de koers te vinden die bij je past.
Je wordt uitgenodigd om je te verbinden met je kwaliteiten en deze meer in te zetten.

Spirituele Psychologie module I is zowel een introductie als de eerste module van de opleiding Spirituele Psychologie.

In deze 4 dagen wordt ingegaan op:

Gezondheid en ziekte: Reacties van de levensenergie op genezingsprocessen;
Chakra-en auraleer energiebewustzijn: het gebruik van verschillende zintuigen in healing; sensen in de verschillende lagen van de aura;
Een aantal healingmethoden: gebruikmakend van energetische punten, energiestromen, activatie en tot rust brengen van energie, werken met chakra-paren.

Deze thema’s worden zowel theoretisch als praktisch, in de vorm van oefeningen, meditaties en partnerwerk behandeld.
Je individuele groeiproces krijgt ruim de aandacht.Praktische informatie Module 1

Voor wie: de cursus is voor hen zich volledig als mens willen ontplooien en/of die meer verdieping willen in hun werk.

Wanneer:  4 & 5 maart en 15 & 16 april 2023. Elke dag van 10-18 u. Inclusief koffie, thee en lichte lunch.
Waar: Keulsebaan 506, 6045 GL Roermond. Met de bus wordt aangeraden om lijn 61 te nemen en uit te stappen bij Halte Camillus. MOcht je met de auto komen dan is er mogelijkheid om gratis te parkeren.
Kosten:  Bij opgave voor 1 januari 2023 profiteer je van een vroegboekkorting en betaal je €499 voor 4 dagen.  Daarna €550. Betalen in ermijnen is mogelijk.

Bij interesse of voor vragen kun je contact met mij opnemen via info@ingebeaujean.com of via telefoonnummer +31 (0) 6 16347596.
Voor de laatste informatie kun je kijken op mijn facebook pagina: Spirituele therapie, Spiritual and Expat Counselling.

Wil je na het afronden van de curus nog meer leren over spirituele pscychologie?
Dan kun je doorgaan met de gehele eerste fase van de opleiding Spirituele Psychologie. 


Meer info over de opleiding Spirituele Psychologie

In de erkende 7-jarige deeltijdopleiding Spirituele Psychologie van de International School of Spiritual Psychology, krijg je de mogelijkheid om te leren hoe je kalmte, rust en balans in jezelf kunt creëren.
Zelfontwikkeling en therapeutisch leren werken staan centraal, wat wordt vormgegeven vanuit een lichaamsgericht en integratief holistisch kader. Deze vormgeving biedt ruimte voor zowel de Oosterse als de Westerse zienswijzen.

Het doel van de opleiding is om het welzijn van de mens te verbeteren op zowel een lichamelijk, emotioneel, intellectueel en spiritueel niveau.


 

Modules en opleiding

Binnen de modules zal een combinatie worden aangeboden tussen een praktisch en een theoretisch gedeelte. Het praktische gedeelte omvat meditaties, oefeningen en partnerwerk. In de theoretische onderdelen wordt zowel kennis overgedragen als uitgewisseld. 


 

De eerste fase – The grounding: Spiritual Psychology 

De eerste fase bevat 5 modules en is met name gericht op de basiskennis van de opbouw van ons energielichaam en het vergroten van zelfkennis. Je leert over spiritualiteit en hoe je met velden achter het dagelijks bewustzijn contact kunt maken. Daarnaast maak je kennis met meditatie, het werken met energie, theorie over en visie op bewustwording, gezondheid en als laatste persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De 5 modules van Spirituele Psychologie fase 1 worden in ongeveer 2,5 jaar gegeven en certificeert deelnemers als een Adjunct Practitioner of Spiritual Psychology.
Dit staat voor basiskennis in spirituele psychologie en je wordt opgenomen in het internationale ISSP-netwerk. De modules die worden aangeboden zijn in de eerste fase los te volgen of geheel af te ronden als opleiding. Na elke module kan worden besloten om verder te gaan of om het bij deze module te laten. Dit maakt dat het volgen van de modules en opleiding zeer flexibel is en volledig aansluit bij jouw wensen.

Meer informatie hierover is te vinden op de website van het ISSP:
https://isspnl.inner-growth.org/home/opleiding/


Iets over mij 
Zelf ben ik in 1997 begonnen aan deze opleiding en ben ik sinds 2016 verbonden als docent aan de ISSP. Als therapeut en docent kenmerk ik mij door een zeer diepe betrokkenheid met de mens en zijn proces. 

 

Aanmelden

Meld je nu aan voor deze cursus via onderstaand formulier.
BELLEN
WHATSAPP